Zona 5 i qëndron besnik “Frontit Europian”, Ismail Jahoski fiton edhe pas rivotimit!

E pasukseshme doli të jetë iniciativa e VMRO-së, LSDM-së dhe VLEN-it që përmes rivotimit t’i marrin një deputet “Frontit Europian” në zonën zgjedhore 5.

Edhe pas rivotimit “Fronti Europian” ka arritur ta ruaj deputetin e sajë të 4 në zonën e lartë përmendur.

Këtë informacion me publikun e ka ndarë në “Facebook”, ministri Kreshnik Bekteshi.

Ai përmes një statusi ka falënderuar votuesit në vendvotimet në të cilat është ri-votuar.

“JU DUA DEBRESHT, KRUSHEVE, STRUGË, OHËR”, ka shkruar Bekteshi.

Se është ruajtur deputeti i katërt në zonën 5 ka shkruar edhe ministri i Shoqërisë informatike dhe Administratës, Naim Bajrami.

“Zona 5 ❤, +4”, ka shkruar Bajrami.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.