Zhduket Samir Puza, ish-ushtari i UÇK-së

Organizata e Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (OVL-UÇK) në Pejë njoftoi të enjten se është zhdukur ish-ushtari Samir Puza.

OVL-UÇK nëpërmjet një njoftimi në rrjetin social Facebook të enjten, shkroi se as organizata e as familja e Puzës nuk kanë informacion që nga 25 marsi.

“Që nga e shtuna 25 mars 2023, nuk kemi asnjë informacion për bashkëluftëtarin tonë Samir Puza (Maka). I njëjti nuk është lajmëruar në shtëpi dhe nuk dimë asgjë për gjendjen dhe vendndodhjen e tij”.

“Samiri është i njohur për mbarë qytetin e Pejës si djalë i urtë dhe punëtor. Lusim të gjithë qytetarët që nëse kanë informacion të lajmërojnë në njërin nga numrat vijues: 049 876 491 (familja), apo 049 515 134 (OVL Pejë)”, thuhet në njoftim.

https://www.facebook.com/ovluck.peja/posts/598672938963540

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.