Xhenis Sulimani zëdhënës i Shtabit të kandidatit për president, Bujar Osmanit

Sot Shtabi i kandidatit shqiptar për president i Bujar Osmanit emëroi për Zëdhëdhënës të Shtabit z. Xhenis Sulimani i cili do të mbajë komunikimin me mediat lidhur më të gjitha informacionet që duhet të dalin nga Shtabi.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Zëdhënësi Xhenis Sulimani me prejardhje nga Kumanova, ka diplomuar pranë Universitetit “Shën Kirili dhe Metodi” në Fakultetin Juridik “Justiniani i I” në drejtimin e shkencave politike në Shkup, si dhe magjistroi në të njëjtin Fakultet lidhur me politikat e jashtme të SHBA-së kundrejt konflikteve në Ballkan.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Ai ka një përvojë të begatshme si gazetar në media të ndryshme si dhe nje periudhë të gjatë ka kontribuuar ne kabinetin e Ministrit të Punëve të Jashtme në Sektorin për marrëdhënie me publikun.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.