Woow! Kjo është e dashura e re bukuroshe e Robert Berishës (FOTO)

Javë më parë Robert Berisha u kap mat rrugëve të Prishtinës për dore me një vajzë.

Identiteti i saj mbeti misterioz deri sot pasi çifti ishte fotografuar nga prapa dhe nuk zbulohej portreti i saj.

E as kjo pjesë, nuk është më sekret.

Sipas Prive vajza në fjalë quhet Leonita, është 26 vjeçe, shqiptare me banim në një prej shteteve skandinave.

Për më tepër, Roberti nuk është që po kursehet as me komente.

“Nuk ka asgjë që s’më pëlqen tek ti”, është shprehur ai.

 

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.