WhatsApp po vjen me një veçori interesante për kërkimin e mesazheve

WhatsApp po lanson një veçori në versionin më të fundit beta të klientëve të saj në ueb, që do të lejojë përdoruesit të kërkojnë për mesazhet e dërguara ose të marra në një datë të caktuar.

Ky funksion mund të jetë i dobishëm kur përdoruesit janë në kërkim të një mesazhi dhe nuk mbajnë mend fjalë kyçe për kërkuar, por kanë një ide të përgjithshme se kur është dërguar mesazhi, transmeton Telegrafi.

Veçoria gjithashtu do të ndihmojë përdoruesit të kërkojnë mesazhe që nuk kanë përmbajtje teksti të kërkueshme, të tilla si video dhe shënime zanore.

Siç raportohet, aplikacioni për komunikim ka shtuar një ikonë të re kalendarike që shfaqet kur kërkoni për mesazhe.

Funksioni është aktualisht i disponueshëm për disa përdorues që janë në versionin më të fundit beta të WhatsApp Web.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.