Violetë Kukaj me vajzën vallëzojnë me gota mbi kokë, rrëmbejnë vëmendjen e dasmorëve (VIDEO)

Violetë Kukaj me të bijen Njomzen janë mjaftë prezentë në dasma e ahengje.

Vajza e këngëtares ja ka prerë shiritin karrierës muzikore dhe është aktivizuar denjësisht, e duket se edhe po e shijon këtë kohë.

Ajo, shihet se ka një raport fantastik me të ëmën, madje jo vetëm që këndojnë, por edhe vallëzojnë bashkë, shkruan “Kosovarja”.

Në këtë video, shihni nënë e bijë se si luajnë e vallëzojnë me gota në kokë.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.