VIDEO/ Miratimi i ligjeve për Korridorin 8-10D, Grubi me urim special, “PUSHKA TOP JU BËFTË, KJO PUNË S’NDALET

“Pushka top ju bëftë por kjo punë S’NDALET”, kështu e ka nisur shkrimin zëvendëskryeministri I parë I Qeverisë, Artan Grubi, pasi deputët e shumicës parlamentare votuan “PRO” të gjitha propozim ligjeve të cilët sot edhe përfundimisht u miratuan e që kanë të bëjnë me ndërtimin e korridoreve, 8-10D, projekte gjigante me të cilat udhëheq vet, Artan Grubi.

Ky i fundit në një postim në rrjetet sociale ka shpërndarë tekst të cilit i ka bashkëngjitur edhe një video të të ilustruar edhe me prapavijë muzikore, ka përshëndetur vendimin e deputetëve të shumicës.

“Kuvendi i miratoi të gjitha ligjet për ndërtim më të shpejtë dhe më të lirë të Korridorit 8 dhe 10-D! Faleminderoj deputetët dhe qytetarët për mbështetjen e madhe ndaj projektit më të madh në historinë e vendit!”, ka shkruar GrubI./INDEKS.MK/

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.