Veles: Merr flakë treni i mallrave, trenisti shkëput lokomotivën për të shpëtuar vagonët

Sot pasdite, rreth orës 14:40, në hekurudhën e Velesit në afërsi të stacionit të trenit “Rajko Zhinzifov” ka marrë flakë një lokomotivë, për shkak të së cilës është ndërprerë qarkullimi hekurudhor. Treni i mallrave udhëtonte nga Gjevgjelia për në Beograd.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

“Shoferi ka shkëputur lokomotivën në momentin kur ka filluar zjarri, në mënyrë që zjarri të mos përhapet. Për shkak të paaksesueshmërisë së terrenit, lokomotiva e djegur është shuar me aparate zjarri. Informacioni i fundit është se zjarri ende nuk është shuar”, njofton Qendra e Menaxhimit të Krizave (QKK).

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Për shkak të zjarrit është ndërprerë qarkullimi hekurudhor. Treni i pasagjerëve nga Shkupi për Gjevgjeli, i cili niset në ora 16:55 dhe treni për Manastir në 20:05 është ndalur. Po ashtu, treni i udhëtarëve nga Gjevgjelia për në Shkup, i cili niset nga stacioni hekurudhor Veles në ora 18:40, pret normalizimin e qarkullimit.

Treni zjarrfikës i “Hekurudhave të Maqedonisë”, i cili duhet të ndërhyjë në rast zjarri përgjatë ose në hekurudhë, është në funksion nga fillimi i qershorit deri në fund të shtatorit.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.