“Ushtarë, urime Festa e Flamurit” – Prokuroria Speciale publikon videon e rrallë të Jakup Krasniqit

Prokuroria e Specializuar ka vazhduar me publikimin e komunikatave dhe videove të tjera që sipas tyre përshkruajnë organizimin e strukturës udhëheqëse të UÇK-së.

Ndër të tjera, ata kanë publikuar një video ku shihet Jakup Krasniqi në Divjakë para ushtarëve të UÇK-së.

“Kjo tregon autoritetin e zotit Krasniqi”, thanë nga Prokuroria.

“Ushtarë, urime Festa e Flamurit”, dëgjohet teksa thotë Krasniqi në këtë video.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.