Uji me trangull jo vetëm për largimin e kileve, por trajton edhe këto 5 probleme

Uji me kastravec ka marrë kryesisht vëmendjen e publikut të gjerë, pas pretendimeve të modeleve se është jashtëzakonisht i dobishëm për humbje peshe, por kjo pije e mrekullueshme mund të japë përfitime të tjera të shumta shëndetësore.

Përgatitja e kësaj pije është shumë e lehtë, pasi ju duhet vetëm një kanë me ujë të pastër dhe kastraveca.Kjo pije ofron përfitime të rëndësishme shëndetësore, duke përfshirë: Detoksifikimin, sëmundjet kronike.

Kastravecët janë të pasur me antioksidues, kështu mund të përmirësojnë funksionin e trurit, parandalimin e sëmundjeve të lidhura me moshën, reduktojnë stresin dhe parandalojnë sëmundjet e syrit, alcajmerit dhe diabetin.

Shoqata Amerikane për Shëndetin e Zemrës ka raportuar se sëmundjet e zemrës janë shkaku kryesor i vdekjeve në SHBA.

Megjithatë, kjo pije do të reduktojë presionin e lartë të gjakut dhe do të ulë rrezikun e sëmundjeve të zemrës.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.