U raportua se Valdrin Sahiti u arrestua në Turqi, flet avokati i tij, Besnik Berisha

U raportua se disenjatori Valdrin Sahiti u arrestua në shtetin e Turqisë për posedim të paautorizuar të narkotikëve.

Mirëpo kjo është mohuar nga avokati i Sahitit, Besnik Berisha, i cili tha për Sinjalin se klienti i tij ka vijuar rrugën normalisht dhe ka pasur vetëm një keqkuptim me çantën të cilën e kishte harruar në aeroplan.

“Nuk është e vërtetë që ai është arrestuar e aq më pak që është paraburgosur. Përkundrazi ai ka vijuar rrugën normalisht dhe keqkuptimi lidhur me çantën e tij që e kishte harruar në aeroplan është sqaruar me autoritetet turke dhe nuk ka asnjë çështje të ngritur kundër tij në shtetin e Turqisë dhe aq më pak për posedim të paautorizuar të substancave narkotike siç është raportuar”, tha Berisha.

Tutje ai njoftoi se Sahiti ndodhet në Dubai ku po vazhdon agjendën e tij biznesore.

“Ai aktualisht është në Dubai ku po vazhdon agjendën e tij biznesore. Falënderojmë të gjithë për shqetësimin e shprehur, por e vërteta është më ndryshe nga ajo cfarë është raportuar”, përfundoi Berisha.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.