U martua me një fantazmë, gruaja kërkon ekzorcizëm: Po ma bën jetën ferr

Një grua që u martua me një fantazmë vitin e kaluar kërkoi këshilla martese nga një psikik dhe tani po mendon një ekzorcizëm sepse burri i saj fantazmë po ia bën jetën ferr.
Brocarde, e cila u martua me burrin e saj fantazmë Eduardo në Halloween 2022, thotë se dëshiron të largohet përfundimisht nga ky ferr.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Këngëtarja vëren se ajo u martua me njeriun fantazmë vetëm pesë muaj pasi e takoi – por tani ai po e ndjek kudo. 38-vjeçarja pretendon se nuk dëshiron më të martohet me burrin e saj shpirtëror dhe pretendon se ai është fantazma e një ushtari viktorian – por ai nuk është i gatshëm ta lërë të shkojë.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Lexo Edhe:

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.