Tjetër vrasje në Serbi, babë e bir në gjendje të dehur vrasin një 40-vjeçar

Me urdhër të Prokurorisë së Lartë Publike të Jagodinës është ndaluar babai i të dyshuarve K.O. (1973) dhe djali K.V. (1989) nga Jagodina për veprën penale të vrasjes.

Hetuesit dyshojnë se në gjendje të dehur për shkaqe të panjohura kanë sulmuar G.M. (1983), po ashtu nga Jagodina, e kanë goditur disa herë me dru në pjesën e kokës, duke i shkaktuar lëndime të rënda për jetën, nga të cilat viktima ka ndërruar jetë në vend. /Pa Censurë

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.