Tiktokeri ndërkombëtar i thotë një vajze nga Prishtina “Ti je lopë”, duke menduar se po i jep komplimente

Një Tiktoker i njohur ndërkombëtar ka rënë pre e një pyetje që i është bërë vajzave në qendër të Prishtinës.

Ai ka ndalur një qytetar dhe e ka pyetur se si bëhet një vajzë kosovare për vete.

I intervistuari i është përgjigjur “A je lopë” që sipas kosovarit do të thotë ti je e bukur.

Nuk iu desh shumë Smerkalbos, djaloshit që realizon video të ndryshme dhe iu afrua një vajze.

Pa hezituar i tha ti je lopë.

Vajza ia gjuajti mikrofonin në tokë dhe dukej e nervozuar.

@smerkalbo

A je Lop?! Did i say something wrong? 😳😅 #kosovo #albania #rizz #streetinterview #pickupline #funny

♬ Jena Mbreter 2 – Noizy

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.