Thaçi: VMRO është parti pro-ruse dhe pro-serbe, duhet haptazi t’ua thotë votuesve

“Mund të jetë frustracioni që kanë maqedonasit për të ruajtur identitetin, po nga ana tjetër është direkt asimilim, sepse ne i dimë qëllimet e Serbisë dhe Rusisë. Ne me vite i dimë qëllimet e këtyre shteteve, edhe nëse i shihni dokumentaret dhe emisionet e tyre kjo do t’u bëhet më e qartë”.

Kështu është shprehur lideri i PDSH-së, Menduh Thaçi në ClickPlus teksa foli për qëndrimet e VMRO-DPMNE-së për refuzimin e ndryshimeve kushtetuese.

“Nëse nuk janë ata të vetëdijshme se dispononim pro-rus që e kanë, është fatalitet për ata. Duhet haptazi të flasin me votuesin e tyre, t’u tregohet se është fatalitet. Ata duhet t’u tregojnë popullit se ku duhet të shkojnë, dhe jo ku ata duan të shkojnë”, tha Thaçi më tej.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.