Thaçi: Serbia i ka la duart prej Kosovës!

Kryetari i PDSH-së Menduh Thaçi ka folur poashtu edhe për situatën e fundit në mes Kosovës edhe Serbisë.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Thaçi ka treguar se a ka ndikim politikat serbe në Kosove dhe për këtë ai ka thënë se Serbia më shumë vepron në Maqedoni, Mal të Zi dhe Bosnje, Kosoven e mban vetëm për sistem elektoral të Vuçiqit.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

“Unë mendoj dhe sdu ta kem gabim se Serbia ka la duart prej Kosovës kjo është vetëm një performancë e Serbisë.

Kosova që duket në target dhe Serbia edin më së miri se me gjithçka e ka humbur Kosovën dhe Serbia momentalisht më së shumti vepron në Maqedoni dhe në Bosnje se sa në Kosovë ai e mbanë Kosovën vetëm për sisteme elektorale të Vuçiqit”, ka thënë ai.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.