Tesla Model Y me ngjyrë të kuqe Midnight Cherry tani e disponueshme në Evropë

Gigafabrika e Tesla-s në Berlin ofron një shumëllojshmëri të ngjyrave të automjeteve më së shumti se fabrikat e tjera të prodhimit.

Kompania, tani po shton përpjekjet e saj të marketingut për Model Y që tani është i disponueshëm për të porositur me një ngjyrë të kuqe Cherry Midnight, transmeton Telegrafi.

Automjeti me këtë ngjyrë po i bashkohet opsionit Quicksilver dhe mund të porositet nga maji deri në qershor.

Për vite të tëra, blerësit e Tesla-s mund të kishin porositur cilindo nga automjetet e saj në çdo ngjyrë që dëshironin – për sa kohë që ishte e bardhë, e zezë, e kuqe ose blu.

Ndërsa tregu i automjeteve elektrike bëhet më i fortë, dhe konkurrenca po rritet, Tesla u detyrua të ofronte më shumë zgjedhje për të joshur blerësit e rinj – sikurse ngjyrat e reja për Model S, Model X dhe tani Model Y.

Opsioni për këtë ngjyrë është i disponueshëm vetëm për veturat që porositen në Evropë, dhe duhet të paguani ekstra një çmim prej 3,200 euro. /Telegrafi/

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.