Telefonat e palosshëm që lidhen rreth kyçit, koncepti i ri i teknologjisë

Motorola ka zbuluar konceptin e telefonit të palosshëm që lidhet rreth kyçit te dorës. Të quajtur telefoni i parë inteligjent i palosshëm, këto modele kane një ekran 6.9 inç të plotë HD+.Telefoni mund të përdoret si një pajisje normale por gjithashtu ai edhe mund të paloset në kyçin e dorës.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Për më tepër, pajisja ka një inteligjencë artificiale gjeneruese në bord që mund të studiojë veshjen tuaj dhe të krijojë një model në sfondin e tij që do t’ju ndihmojë të përshtatni ‘telefonin inteligjent’ me veshjen.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

“Motorola po i çon përpjekjet e saj për AI në një nivel tjetër,duke shfaqur inovacione që ripërcaktojnë mundësitë e harduerit fleksibël dhe gjithashtu prezantoi karakteristika të reja emocionuese të AI”, tha kompania.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.