Taravari pyetet: Si e bleve shtëpinë prej 150 mijë euro në lagjen elitare të kryeqytetit?

Nënkryetari i VMRO-DPMNE-së, Aleksandar Nikoloski, në seancën e sotme parlamentare për zgjedhjen e anëtarëve të rinj të Qeverisë nga radhët e partnerit më të ri – Aleancës për Shqiptarët, vlerësoi se bëhet fjalë për prostitucion politik dhe korrupsion politik.

Në të njëjtën kohë, ai pyeti nëse ishte shantazh me qëllim të hyrjes së Aleancës në Qeveri?

“A është shantazh dhe çfarë lloji? Bëhet fjalë për shantazh për të hyrë në Qeveri? Mos vallë natyra e shantazhit është një shtëpi e bukur në një pjesë elitare të Shkupit, në lagjen Taftalixhe, të cilën Arben Taravari e ka marrë së fundi si dhuratë? Pse them përkulem? Sepse në certifikatën e pasurisë ka deklaruar se ka blerë një shtëpi prej 256 metrash katrorë për 150 mijë euro.

Si të blini një shtëpi në qendër të Shkupit për 500 euro për metër katror? Por edhe nëse ato 150 mijë euro janë paguar fare, sepse sipas njohurive tona nuk ka asnjë transaksion për ato 150 mijë euro. A është një nga çmimet për hyrje në Qeveri edhe shtëpia e bukur në Taftalixhe, e cila i është dhuruar z. Arben Taravari, nga një zyrtar në këtë Qeveri nga BDI?”, pyeti Nikoloski.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.