“Takimi opozitar” komentohet me sarkazëm, krahasohet me “potezin politik” të Gëzim Ostrenit

Komentuesi politik, Vigjilent Leka ka shprehur mendimin e tij me doza sarkazme mbi takimit e sotshëm të opozitës së zgjeruar.

Leka ka përmenduar rastin e Gëzim Ostrenit dhe rezultatin që u arrit nga ai “potez” politik, duke aluduar se e njejta histori mund të përsëritet.

Statusi i plotë:

E mbaj mend si sot, para do viteve pat shku Gezim Ostreni me e bashku opoziten, edhe rezultati dihet😅.
Me bast e bejme qe njoni ka me kcy shume shpejt ka ana tjeter😅

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.