Suat Shaqiri: Nxënësit shqiptar në Veles dhe Çashkë do mësojnë në gjuhën amtare siç e garanton ligji dhe Kushtetuta

Suat Shaqiri, ish kandidat i BDI për kreun e komunës së Çashkës, përmes një postimi ka bërë thirrje që qytetarët e Velesit dhe Çashkës të qëndrojnë të qetë se mësimi në këtë anë do të vazhdojë edhe në gjuhën shqipe ashtu siç e kërkon Ligji dhe Kushtetuta.

✅ U bëj thirrje të gjithë prindërve të nxënësve të Velesit dhe Çashkës që mos të bien pre e asnjë manipulimi dhe dua t’u garantoj që fëmijët e tyre do të fillojnë të mesojnë ashtu siç e garanton kushtetuta dhe ligji.
✅ Pas gjithë këtij procesi si garancion qëndron Ministria e Arsimit dhe Shkencës e udhëhequr nga ministri Jeton Shaqiri
#Paralel shtes do të ketë
#kushtetuta e garanton
#ligji e garanton
#Kthim prapa ska

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.