Stuhia shkatërroi gjithçka, ndaj kjo police në Meksikë i dha gji një foshnje që nuk ishte ushqyer për më shumë se dy ditë…

Arisbeth Dionisio Ambrosio ishte duke marrë pjesë në shpëtimin e njerëzve në qytetin meksikan Acapulco pas shkatërrimit të lënë pas nga uragani Otis, kur dëgjoi të qarat e një foshnjeje në distancë.

Pak më vonë, policja tridhjetë e tre vjeçare dhe nënë e dy fëmijëve dëgjoi sërish të qarën dhe vendosi të zbulonte se nga vinte.

Më pas ajo hasi nënën e një foshnje katër muajshe që kishte nevojë për ndihmë.

Nëna i tha se djali i saj nuk kishte marrë ushqim për më shumë se dy ditë dhe po qante nga uria.

“I thashë që meqenëse ushqeja me gji, nëse ajo donte, mund t’i jepja pak”, tha polici për rrjetin meksikan N+.

Oficerja e policisë hoqi pajisjet e saj të sigurisë dhe filloi të ushqejë foshnjën e uritur, e cila shpejt pushoi së qari.

“Është një ndjenjë e mirë. Ajo është një fëmijë – nëse ka diçka që mund të na lëndojë ne si nëna, është të shohim një fëmijë në këto rrethana”, tha Dionisio.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.