Studimi i ri na tregon se nuk është faji ynë, por i ushqimeve të konservuara, të cilat janë prodhuar në mënyrë industriale, të cilat janë me shumë shtesa artificiale.
Studimi thekson se si pasojë e këtyre shtesave artificiale në ushqim krijohet nikotinë sa ka dhe në substanca të ndryshme narkotike.
Kjo metodë shtëpiake do të ndalojë dhimbjen e kyceve në vetëm 3
Departamenti i Gjinekologji – Obstetrikë i Spitalit Amerikan 2, i konceptu…
“Studiuesit kanë zbuluar se akullorja, biskotat, pijet joalkoolike dhe drithërat me sheqer janë në gjendje të krijojnë varësi po aq sa nikotina, kokaina apo heroina”.
Sipas tij, 1 në 10 persona janë aq të varur, sa “plotësojnë kriteret e tyre, si në rastet e përdorimit të substancave”- thanë burimet, DW