Stoilkoviç demanton Mexhitin: Shkoj tek Ministria e Artan Grubit, pozita më e fuqishme në Qeveri

{"data":{"pictureId":"7e04fc58f41443b5862428c07357ea57","appversion":"3.9.0","stickerId":"","filterId":"","infoStickerId":"","imageEffectId":"","playId":"","activityName":"","os":"android","product":"retouch","exportType":"image_export","editType":"image_edit","alias":""},"source_type":"vicut","tiktok_developers_3p_anchor_params":"{"source_type":"vicut","client_key":"aw889s25wozf8s7e","picture_template_id":"","capability_name":"retouch_edit_tool"}"}

Izet Mexhiti nga Lëvizja Demokratike ka reaguar sot ndaj kritikave të shumta për emërimin e Ivan Stoilkoviç në vend të Artan Grubit në Ministrinë për marrëdhënie midis bashkësive, me ç’rast ka demantuar çuditërisgt këtë fakt duke shfaqur mungesë informacioni dhe dije për ligjin e votuar në Kuvend për riorganizimin e Ministrive si dhe kompetencat e Ministrisë.

Kreu i partisë Serbe në Maqedoni, Ivan Stoilkoviç, sot e ka demantuar kreun e LD-së, Izet Mexhitin.

Stoilkoviç ka thënë se po emërohet si ministër në pozicionin më të fuqishëm të Qeverisë, të cilën akualisht e mban Artan Grubi.

Kjo deklaratë demantoi deklarimin e Mexhitit se pozita e Stoilkoviç është e pa rëndësishme dhe nuk mund ka të bëjë me Marrëveshjen e Ohrit.

Ministria të cilën pritet ta merr Stoilkoviç më heret ka qenë sekretariat për Marrëveshjen e Ohrit e më pastaj u shëndërrua në Ministri për Sistem Politik dhe Marëdhënie Ndërmjet Bashkësive dhe ka për detyrë zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.