Sot vazhdon gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Sot në Gjykatën Speciale në Hagë do të vazhdojë gjykimi në rastin Thaçi dhe të tjerët.

Seanca pritet të nisë nga ora 09:00, ndërsa me dëshminë e tij do të vazhdojë ish-komandanti i Zonës Operative të Llapit, Rrustem Mustafa – Remi.

Kujtojmë se Remi, dëshminë e tij e ka nisur dje dhe pritet që kjo të zgjas mbi 30 orë.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.