Sonte në Teatrin Shqiptar në Shkup, Luiza Xhuvani dhe Vasjan Lame me “Fundin e dashurisë”

Pas dhjetëra shfaqjesh nëpër teatrote Shqipërsë, sonte në skenën e Teatrit Shqiptar në Shkup, vjen vepra skenike “Mbyllja e Dashurisë” me aktorët e njohur Luiza Xhuvani dhe Vasjan Lame.

Premierën kjo shfaqje e ka pasur në nëntor të vitit të kaluar në Teatrin “Andon Zako Cajupi” të Korçës, sipas teksit të Pascal Rambe-së dhe në regji të regjisorit francez, Eric Vigner.

Në qendër të dramës është fundi e marrëdhënies së një çifti, i rrëfyer perms monologëve të protagonistëve, që në mënyrë mjeshtërore i interpretojnë Luiza Xhuvani dhe Vasjan Lami.

Siç njoftojnë nga Teatri Shqiptar i Shkupit, çmimi i biletave është 200 denarë.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.