“Skënderbeu nuk është heroi im“, kapen keq prifti At Nikollë Xhufka dhe Gëzim Kelmendi

Në emisionin Kojshia Show, temë e kësaj javë ishte Perandoria Osmane në trojet shqiptare, ku për të diskutuar mysafirë ishin: Gazetari Ridvan Berisha, kryetari i Partisë Fjala Gëzim Kelmendi dhe prifti ortodoks nga Shqipëria, At Nikolla Xhufka, shkruan Korrespodenti.

Kryetari i Partisë Fjala, Gëzim Kelemendi, kur u pyet se a ka ndryshuar mendjen rreth pikëpamjes së tij për heroin tonë kombëtar, Skenderbeu, ai tha se vazhdon të mendojë njësoj, dhe se Skenderbeu nuk është heroi i tij.

Pas këtyre deklaratave, Kelmendit i ka reaguar ashpër prifti ortfodoks At Nikolla Xhufka.

Ndiqeni emisionin nga 100:18 për ta parë këtë debat mes tyre

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.