Skandaloze: KSHZ falsifikon procesin zgjedhor

Me vendim mbivotues dhe te koordinuar midis partive politike VMRO, VLEN dhe LSDM, ne zonen 5 dhe ne zonen 6 do te kete rivotim ne dem te dy deputeteve te Frontit Europian.

Veprime kaotike e pershkruan mbledhjen e KSHZ mbi ankesat e derguara nga partite politike, i pa precedent ishte vendiminper hapjen e materialit zgjedhor.

Asnje nuk e ka te qart dhe cfar verifikojn edhe ato vete, ndersa rrjetet sociale vlojne me reagime ndaj ketij inzhinjeringu paszgjedhor.

Cilin kundershtim shqyrtojne,
Cfar materiali analizojne dhe cilat jane konstatimet qe i konkludojn per prishjen ose mos prishjen e vendvotimeve pyesin qytetaret.

Nga zgjedhje normale, te konstatuara nga partite politike, mediat dhe komuniteti nderkombetare, KSHZ po i bën keto zgjedhje jonormale dhe te papranueshme.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.