Skandaloze! K.F. Gostivari propagandon fushatë pro-Erdoganiste, reagojnë fansat e klubit… (FOTO)

Një postim i bërë së fundmi në faqen zyrtare të Klubit Futbollistik “K.F Gostivari” ka nxitur reagimin e qytetarëve, pasi po proppagandohet fushatë pro-Erdoganiste.

Në fotografinë e postuar, figuron qartazi një listë votimi rrethuar partia e Erdoganit.

Ky veprim i cili nuk lidhet aspak me sportin shqiptar tek ne e aq më pak me klubin në fjalë.

Këtë veprim e kanë kritikuar fansa të shumtë të “Gostivarit”, dhe tifo grupi “Kastriotët”.

Ata kanë shprehur revoltën e tyre, duke e cilësuar me komente këtë veprim si jo- etik në sportin shqiptar, ndikim në mendimin e lirë si dhe keqpërdorim të imazhin të klubit të themeluar nga shqiptarët.

Kujtojmë se më udhëheqjen e re turke, tifozët vazhdimisht kanë pasur mosmarrëveshje, pasi në të kaluarën u tentua që dhe emri i klubit të bëhët në gjuhën turke, të aktivizohen tifo-grupe turke si dhe për njoftime zyrtare të klubit gjuha turke të jetë zyrtare, vendime këto të gjitha pa sukses pasi u penguan me revoltë dhe protesta nga tifo grupi “Kastriotët” nga Gostivari.

Në vazhdim mund të lexoni disa nga reagimet e qytetarëve.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.