Shqiptarja, Ylfete Fanaj bëhet ministre në Zvicër

Politikania me prejardhje nga Kosova, Ylfete Fanaj, është zgjedhur ministre në qeverinë e kantonit të Luzernit.

Përmes saj, Partia Social Demokrate arriti të rikthehet në Qeverinë e Luzernit të Zvicrës, shkruan Swissinfo.ch.

“PS-ja arriti të rikthehet në qeverinë e Luzernit me Ylfete Fanaj të dielën – pas tetë vitesh mungesë. U zgjodh gjithashtu kandidati për SVP Armin Hartmann. Kështu, ekzekutivi është i kompletuar dhe dukshëm me më shumë gra se në tetë vitet e fundit”.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.