Shokuese, vëllai i Mërgim Berishës me fjalët më të këqija për Vesën e Big Brother

Banorja e ‘Big Brother Kosova’ Vesa Vllasaliu kohë me parë ka treguar historinë e saj, e cila akuzoj shoqen qe ja kishte marrë të fejuarin.

Por me hyrjen e Vesës në reality show, beri qe te reagojnë Edona Rudaku dhe Besart Berisha te cilën tashmë është bashkëshortja e Mergimit dhe vëllai i tij, shkruan “Kosovarja”

Ai shprehet me fjalët me të ulëta për ish te fejuarën e vëllait, e akuzoi se “Ajo nuk na lejonte të takohemi me Mergimin, kishin mosmarrëveshje të shumta për një veture të tipit G clas, e cila ja kërkonte qe vëllai im t’ja blinte”.

Por ndjekësit fjalët e Besart Berishës nuk i besuan, madje u shprehen se nuk është e duhur qe ju të flisni për një vajzë kështu, e aq me pak kur ajo është ne ‘Big Brother’, komentet ishin të shumta duke i akuzuar atë dhe familjen e tij.

@folshqip.chVesa i kerkonte Mergimig G-Class VesaVllasaliu EdonaBerisha MergimBerisha FolShqipShow bigbrothervipkosova

♬ Originalton – Fol Shqip Show – Fol Shqip Show

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.