Shokon hoxha kosovar: Mos mësoni anglisht e frengjisht, gjuhën e zullumqarëve ndaj myslimanëve!

Hoxha Bedri Halimi nga Vushtrria ka bërë një deklaratë që mund të thuhet skandaloze, duke bërë thirrje që të mos mësohen gjuhët angleze e frënge, pasi sipas tij kanë bërë zullum në njerëzim dhe në myslimanë, shkruan Gazeta Metro.

Në një video të publikuar në Facebook nga Veriu.info, thuhet se hoxha Bedri Halimi nga Vushtrria, ka deklaruar para ‘xhematit’ se nuk duhet mësuar gjuhën angleze dhe frëngjishte. Sipas këtij hoxhe populli që flet këtë gjuhë ka bërë zullum në njerëzimin dhe në myslimanë.

“Për hir të Allahut dhe për inati nuk duhet me mësu anligshten dhe frengjishten, sepse kanë ba zullum në njerzim edhe në myslimanë”, ka thënë hoxha Halimi.

Nuk dihet nëse video është bërë sot në namazin e xhumasë, apo është xhiruar në ndonjë ditë tjetër.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.