Shkolla në Sellcë, Grubi: Po punohet intenzivisht për finalizimin e shpejtë dhe cilësor të këtij projekti

Zëvendëskyeministri Artan Grubi, në një postim në profilin e tijë, në “Facebook” ka njoftuar se po punohet intenzivisht për finalizimin e projektit e objektit të ri të shkollës fillore “Rilindja” në fshatin Sellcë.

Postimi plotë :
Vazhdojnë të përparojnë punimet për ndërtimin e objektit të ri të shkollës fillore “Rilindja” në fshatin Sellcë.
Po punohet intenzivisht për finalizimin e shpejtë dhe cilësor të këtij projekti për proces sa më cilësor edukativo – arsimor për mbi 300 nxënësit e kësaj zone.
Realizojmë premtimet!

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.