Shkëndije Mujaj rrëfen takimin e vet me ‘botën e përtejme’ pas aksidentit me biçikletë

Kohë e gjatë pa Shkëndije Mujajn në ekran.

Ajo u rikthye në Prive për të folur gjithçka mbi jetën e saj të re dhe jo vetëm.

Ajo ndër të tjerash tregon edhe për një aksident me biçikletë që e la në koma.

Ndërkaq, për të ky ishte edhe momenti kur ajo e pa botën e përtejme dhe kjo ishte shtysa që ajo të niste edhe studimin e islamit.

Për Prive ajo erdhi në një rrëfim më ndryshe për të zbuluar të pathënat e saj.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.