Shembull në fushë e jashta saj, ana tjetër e Blerton Shejit, futbollistit të FC Shkupit

I përkushtuar në fe po aq sa është i përkushtuar në fushën e blertë.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Futbollisti i FC Shkupit, Blerton Sheji, është aq i përpiktë në kryerjen e obligimeve fetare, saqë mundohet që gjatë kohës së lirë t’i kryejë ato.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Ramazani, respektivisht agjërimi, nuk i pengon fare në koncentrimin e tij gjatë stërvitjeve, madje ai tregon edhe arsyen se pse kaq shumë është i përkushtuar në fe.

Ndryshe, Blerton Sheji po luan sezonin e dytë te Shkupi, dhe ishte ndër futbollistët më meritorë që në sezonin e shkuar titulli kampion u rikthye në Çair.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.