Shaqiri: Korridori 8 do të mundësojë lidhje nga Kumanova deri në Tiranë, Durrës e Vlorë

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri nëpërmes një shkrimi në rrjetet sociale ka thënë se Korridori i 8 që do të mundësojë lidhje me autostradë prej 6 korsishë nga Kumanova, Shkupi, Tetova, Gostivari, Kërçova dhe Struga, deri në Tiranë, Durrës e Vlorë.

Ai ka thënë se ishte kënaqësi e madhe dhe nder për të gjithë që të vendoset gurthemeli i një projekti siç është Korridori 8.

Njoftimi i plotë:

📌 Kënaqësi e madhe dhe nder për të gjithë ne që sot vendosëm gurthemelin e një projekti shumë të madh, Korridori i 8 që do të mundësojë lidhje me autostradë prej 6 korsishë nga Kumanova, Shkupi, Tetova, Gostivari, Kërçova dhe Struga, deri në Tiranë, Durrës e Vlorë.

 

 

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.