Shaqiri: Kompleksi i mungesës së legjitimitetit do ta përndjek ҫdo funksionar të VLEN-it

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, dhe funksionarë i lartë i Bashkimit Demokratik për Integrim, Jeton Shqiri ka reaguar pas konstituimit të Kuvendit dhe pas bisedimeve VLEN-VMRO-ZNAM, raporton indeks.mk

Sipas Shaqirit, të qeverisësh pa legjitimitet është të jesh i përzgjedhur i VMRO, jo i përzgjedhur i popullit.

Ai nuk beson që ka pozitë më të vështirë për një politikan shqiptar sesa të qeverisësh pa legjitimitet.

Sipas Shqirit, kjo është e rëndë sepse liderët e VLEN-it, e vlerësojnë shumë mbështetjen e Mickoskit sepse atyre u mungon mbështetja e popullit.

“I dalur si humbës nga zgjedhjet. Kompleksi i mungesës së legjitimitetit do ta përndjek cdo funksionar të VLEN, ku asnjëra parti vetë nuk formon as grup parlamentar. Këto funksionarë, saherë që zgjohen nga gjumi, gjithë ditën e deri kur shkojnë për të bërë gjum, jam i bindur që e mendojnë peshën dhe mbështetjen e Mickoskit, e të munguar nga populli. E rëndë”, ka shkruar Shaqiri./indeks.mk/.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.