Salih Murat, kandidati për deputet i Frontit Europian takon presidentin turk, Erdogan

Salih Murat, kandidati për deputet i Frontit Europian takon presidentin turk, Erdogan

Kandidati për deputet nga Fronti Europian në zonën e gjashtë zgjedhore, Salih Murat sot ka takuar presidentin e Turqisë, Rexhep Tajip Erdogan.

Gjatë takimit u bisedua mbi zhvillimet e fundit në vend dhe rajon.

Lidhur me takimin në fjalë, Salih ka deklaruar: “Sot patëm një takim me mikun tim të vjetër dhe të çmuar, Presidentin e Republikës së Turqisë, z. Recep Tayyip Erdogan, në Pallatin Dolmabahçe në Stamboll. Dëshiroj t’i shpreh mirënjohjen time të sinqertë për këtë takim miqësorë”.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.