Sa zgjat një marrëdhënie “perfekte”?

Sipas një hulumtimi të kryer në Uashington, seksi ideal duhet të zgjasë mesatarisht dhjetë minuta.

Arsyeja? Nëse marrëdhëniet seksuale zgjasin për më pak, ajo mund të përfundojë në pritje zhgënjyese, duke penguar partnerët të arrijnë orgazmën. Përndryshe, mund të mërzitesh. Në fakt, nëse marrëdhënia zgjat shumë, dëshira mund të ulet papritur, duke përfunduar këtë aktivitet si mjaft të lodhshëm.

Kjo është një pyetje që në të vërtetë nuk ka një përgjigje. Gjithçka varet nga situata në të cilën ndodheni dhe nga ajo që dëshironi. Ndoshta je me nxitim ose shumë i emocionuar për të pritur orgazmën. Përkundrazi, nëse keni shumë kohë, ndoshta me pushime ose në fundjavë, takimi mund të jetë më i qetë dhe të zgjasë shumë. Në seks (si në dashuri) çdo gjë është relative. Sidomos kur bëhet fjalë për kohën. Kështu që fshihni orën tuaj dhe përqendrohuni në kënaqësinë tuaj dhe atë të partnerit tuaj pa menduar për pjesën tjetër.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.