Sa kushton prerja e flokëve nëpër botë?

Nëse keni në plan të prisni flokët, Zvicra nuk është vendi ku duhet ta bëni një gjë të tillë.

Një analizë e bërë për shtetet në të cilat kushton më së shumti dhe më së paku prerja e flokëve, Zurihi qëndron e para me një çmim prej 62 dollarësh.

Lavrov flet për situatën në Kosovë: Një shpërthim i madh po përgatitet në …
Ndërsa në mesin e shteteve që kanë çmim të lartë për prerjen e flokëve qëndron edhe Oslo, Norvegji (48.10 dollarë), Kopenhaga, Danimarkë (45.10 dollarë) e kështu me radhë.

Por, nëse prerja e flokëve në këto vende nuk është ide e mirë, të jesh frizer mbase do të jetë shumë fitimprurëse.

Më poshtë, e keni grafikun të cilin e ka publikuar “BusinessInsider”, të shihni çmimet në të gjitha vendet.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.