Rrugët e Tetovës të mbushura me gropa dhe të lëna në harresë nga Komuna, reagojnë qytetarët… (VIDEO)

Qytetarët e Komunës së Tetovës ankohen për mos mirëmbajtje të rrugëve dytësore, apo thënë ndryshe rrugët nëpër lagjet e qytetit.

Ata shprehën se për afro 3 dekada, nëpër këto rrugë nuk është bërë as edhe një investim, ndaj sot të njejtat duken me gropa, shumë të dëmtuara si dhe të lëna pas dore.

Përveç rrugëve me gropa, qytetarët thonë se Komuna nuk kujdeset siç duhet as për higjienën, mbledhjen e mbeturinave dhe ndriçimin publik.

Për më tepër komentet e tyre mund t’i ndiqni në storjen e realizuar nga RTVM 2.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.