Rritet numri i të vdekurve në Gaza në mbi 5000

Autoritetet shëndetësore në Gaza thanë se numri i të vdekurve ka tejkaluar 5.000 dhe përfshin më shumë se 2.000 fëmijë.

Më shumë se 15 mijë janë lënduar, thanë autoritetet. Sipas organizatave humanitare, sistemi i kujdesit shëndetësor të enklavës është në prag të kolapsit, raporton NBC News

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.