Rrëfehet nëna e cila lindi 10 fëmijë në 10 vjet

Një nënë ka treguar se si arriti të kishte 10 fëmijë në dhjetë vjet – duke përfshirë dy grupe binjakësh.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Cassanda dhe Jacob Morrise shkuan në TikTok për të prezantuar nëntë djemtë e tyre dhe një vajzë, të gjithë nga mosha 13 deri në tre vjeç.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Familja me bazë në SHBA , e njohur në internet si @10kidsin10years, ndan rregullisht përditësimet në internet me 55,100 ndjekësit e saj.

Ata jane bere shume viral ne Tik tok dhe videon e tyre jane shume te bukura.

Steven i tyre më i madh tani është 13 vjeç, i ndjekur nga afër nga Christopher i cili është 12.

Të dy grupet e binjakëve janë të radhës, me binjakët identikë William dhe Ryan të dy 10 vjeç, pastaj binjakët vëllazërorë Spencer dhe Max që janë tetë vjeç.

Thomas është shtatë vjeç, Henri është gjashtë, i ndjekur nga vajza e vetme në familje, Lily, e cila është katër vjeç.

Dhe së fundi, Piteri më i ri i tyre zbulon se është vetëm tre vjeç.

Keto jane 10 femijet e mi qe i kame bere brenda 10 vitesh por 4 prej tyre jane binjak.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.