Rrëfehet Luizi, tregon pse çdo ditë ka vizituar kazinonë

Që kur Luizi, hyri në Big Brother, disa zëra aluduan se ai kishte luajtur shumë në Kazino.

Por sot, Luizi, tregoi të vërtetën pse kishte vizituar çdo ditë kazinonë.

Ai tha se kishte punuar në kazino, sepse në atë kohë kishte paga të mira.

Tregoi edhe momentin kur e kuptoi nëna e tij që i biri po shkonte në kazino, dhe si e bindi se ishte vetëm punëtorë aty.

Këtë ngjarje jetësore Luizi e ndau me Lorencin dhe Qetsorin, shkruan “Kosovarja”.

https://www.kosovarja-ks.com/wp-content/uploads/2023/04/339535862_6078275328932790_6408139159649443807_n.mp4?_=1

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.