Ringjallja e VMRO-së dhe bashkimi i dy “kryeneqëve”!

“Bilall Kasami dhe Afrim Gashi, pra Lëvizja BESA dhe Alternativa kanë nënshkruar marrëveshje nënën presionin e anketave publike, të cilat këto dy parti i renditin me besueshmëri të ulët te elektoratit shqiptar. Ajo që ua ka imponuar këtë bashkëpunim është rritja e opozitës VMRO-DPMNE-së në elektoratin maqedonas.

Nën diktatin e kësaj është arritur kjo marrëveshje, madje qarkullojnë edhe informacione në koluare të politikës se lideri opozitar Hristijan Mickoski u ka premtuar pjesëmarrje në qeverinë e tij, nëse i fiton zgjedhje pavarësisht numrave të deputetëve që do t’i kenë. Marrëveshjet e tilla që kanë pë synim marrjen e pushtetit pa legjitimitet popullor janë të destinuara të dështojnë herët ose vonë.

Nëse i referohemi kësaj, atëhëre këtu nuk ka as parime, as program, as idela, as interes shoqëror, përveç bindejs së Mickoski mund ta fitojë pushtetin e këto mund të marrin ministrinë e Bujqësisë dhe atë të Kulturës”, shkruan mes tjerash gazetari Destan Jonuzi, në shkrimin e tij të fundit autorial për portalin Libertas.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.