Rezultatet paraprake: Diaspora i thotë JO Taravarit, fiton Osmani

Këtë të martë u zhvillua raundi i parë i zgjedhjeve presidenciale në Maqedoni, ku votuan diaspora, të burgosurit dhe të sëmurët.

Nga rezultatet parapeake mësohet se diaspora i ka dhënë besimin Frontit Europian.

Gjithsej 179 Votues

FRONTI EUROPIAN 148 Vota

Opozita (vlen) 31 Vota

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.