Rezil në mejdan: Shpenzim Ahmeti përgënjeshtron brutalisht mashtrimin e Izet Mexhitit!

Shpenzim Ahmeti është emri i të riut i cili u prezantua nga kryetari i Lëvizjes Demokratike, Izet Mexhiti si prurje e re në parti.

Ndonëse, akoma pa kaluar as edhe një orë nga publikimi i kësaj “risie”, vetë Ahmeti e ka demantuar një informacion të tillë, duke e akuzuar Mexhitin për keqpërdorim.

Ahmeti përmes një postimi në profilin e tij në Facebook, shkruan se i mbetet besnik rrugës së idealeve dhe çlirimtarëve, rrugës së Ali Ahmetit

 

“Te nderuar familjar, miq dhe shoke, une Shpenzim Ahmeti demantoj se i takoj partis politike LD. Ajo foto eshte keqperdor. Une kam qen jam dhe do te jam me clirimtaret dhe komandantin Ali Ahmeti”, shkruan Ahmeti.

Kujtojmë se ky nuk është rasti i parë dhe as i fundit që përgenjështrohen publikisht informacionet e publikuara nga LD, si për emra të ri që kyçen në parti e poashtu dhe për çështje në interes publik duke dhënë deklarata qesharake pa fakte.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.