Rexhepi-Zejd: Fronti Europian është super-liga e fitores së madhe më 24 prill dhe më 8 maj

Është zyrtarizuar sot bashkëpunimi koalicionues për Frontin Europian ndërmjet Bashkimit Demokratik për Integrim, Partisë Demokratike Shqiptare si dhe Partisë Demokratike Europiane, zgjerim ky i cili vjen dita ditë pas nënshkrimit të marrëveshjes dhe me Lëvizjen Populli.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Kryetari i Lëvizjes Populli, Skender Rexhepi-Zejd tha se ky Front Europian vulos fitoren e 24 prillit dhe thellon atë të 8 majit, kur do të triumfojnë forcat pro-europiane dhe jo ato destruktive ruse.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

“Ky Front është model i suksesit, është jo veç ligë por super-ligë. Është i bukur zyrtarizimi i këtij fronti, sepse qytetarëve po përfitojnë të gjith të mirat, standardet dhe mirësitë sociale. Uroj mbarësi dhe suksese për të gjithë, të vulosim fitoren me 24 prill e pastaj me 8 maj të kemi fitore dhe më të thellë”, tha Rexhepi-Zejd. /indeks.mk

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.