Restaurohet shtëpia tradicionale e familjes Sokoli në Prizren

Është kryer restaurimi i shtëpisë tradicionale të familjes Sokoli në Prizren.

Këtë lajm e ka dhënë ministri për Kulturë, Rini dhe Sport, Hajrulla Çeku.

Shtëpia e familjes Sokoli që ndodhet në rrugën “Adem Jashari” në Prizren, konsiderohet pasuri e trashëgimisë kulturore.

closevolume_off
Asaj i është ri-konstruktuar çatia, fasada dhe i është bërë trajtimi i strukturës së dyshemesë së meskateve.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.