Republika Popullore e Kinës,“partneri” i ri strategjik i Bilall Kasamit

Republika Popullore e Kinës është “partneri” i ri strategjik i Komunës së Tetovës së udhëhequr nga Bilall Kasami.

Këtë mund ta konstatojmë pas postimit që sot pati drejtuesi i Ndërmarrjes Publike për Transport, Tetova Transport.

Sipas njoftimit, ambasadori Kinez ka qenë sot në vizitë në Tetovë ku mes tjerash është diskutuar edhe mundësia e furnizimit me mjete transportuese të Tetovës nga Kina.

“Tema e takimit ishte në kontekstin e zhvillimit të transportit publik për zonat urbane dhe rurale të Komunës së Tetovës”, thuhet në njoftim.

Kjo është një dëshmi se Kasami dhe udhëheqësit e opozitës me ose pa vetëdije janë vënë në shërbim të agjenturave të huaja dhe vetëm po u kryejnë shërbime atyre.

Për më tepër, ambasadori kinez edhe është dekoruar nga ana e udhëheqësisë.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.